World Class

ȘTIRI

Vezi toate

World Class deschide în Timișoara cel mai mare club de sănătate și fitness din țară

Data postării: 2019-02-05

Primul proiect mixt din vestul României, Openville Timişoara, va găzdui din prima jumătate a anului 2019 cel mai mare club de sănătate și fitness din țară. Acesta va fi una dintre cele mai puternice mișcări strategice ale rețelei de sănătate și fitness World Class în atingerea obiectivelor sale: să extindă Mișcarea #BeHealthy și să devină al treilea loc cel mai important pentru români, după casă și locul de muncă, oferind servicii de sănătate și fitness din ce în ce mai accesibile și mai atractive.

 

Noul club World Class va face parte din proiectul Openville și va pune la dispoziție cea mai mare zonă de sănătate și fitness din România, pe o suprafață de 3.399 mp. Noul centru va include o piscină semi-olimpică de 25 m, o zonă Crossfit, studiouri de ciclism și aerobic și va fi dotat cu cele mai noi echipamente de fitness de la Technogym, lider mondial în soluții de fitness bazate pe tehnologie și furnizor oficial al Jocurilor Olimpice.

Locația unică a noului club World Class a fost aleasă strategic, întrucât Openville este, pentru vestul României, un adevărat epicentru de afaceri, retail și divertisment. Acesta va fi punctul de plecare pentru extinderea rețelei World Class la Timișoara, având în prezent alte două proiecte în derulare.

 

Cu o creștere de 25% pe an, după cum estimează World Class, industria de sănătate și fitness câștigă din ce în ce mai multă popularitate. World Class a decis să deschidă cel mai mare centru de sănătate și fitness din România în Timișoara, după o analiză atentă a perspectivelor și oportunităților oferite de acest oraș. Viitoare Capitală Europeană a Culturii în 2021, Timișoara este unul dintre principalele motoare ale economiei românești și orașul cu cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană, potrivit unui raport al Băncii Mondiale.

 

"Noul club health & fitness World Class va fi unul dintre cele mai moderne şi vibrante centre de sănătate și fitness din România. În Timișoara am găsit un mediu perfect, un oraș efervescent cu unul dintre cele mai moderne mall-uri, zone de divertisment și locuri de muncă, ce adună oameni cu interes deosebit față de tehnologie și stilul de viață sănătos. Am ales proiectul Openville pentru că este cel mai mare centru de lifestyle din vest și i-am văzut potențialul de a ne ajuta să continuăm misiunea noastră de a inspira și de a motiva tot mai mulți români să fie mai activi mai des, pentru a trăi un stil de viață sănătos. Locația strategică ne ajută să fim mai aproape de casa și locul de muncă al oamenilor din Timișoara", a spus Kent Orrgren, CEO al World Class.

 

Dezvoltat de companiile IULIUS și Atterbury Europe, Openville Timișoara va fi cel mai mare centru de afaceri, retail și divertisment din vestul României, care va include și  Iulius Mall. Noul club World Class din Timișoara va fi inclus în categoria Silver și va fi situat în noua aripă a Iulius Mall Timișoara. Actualul club World Class Iulius Mall va funcționa în mod normal până când noul club va fi deschis și va fi relocat în consecință. După această nouă deschidere, World Class România va avea un total de 35 de cluburi active, 21 de piscine, o echipă de aproape 500 de antrenori personali și 350 de instructori specializați în health & fitness.

Consolidarea rețelei World Class va continua să ofere tot mai multor români posibilitatea de a alege un stil de viață sănătos, în care fitness-ul și sănătatea fac parte din rutina zilnică. Astfel, pe parcursul anului 2019, vor fi deschise noi cluburi de sănătate și fitness World Class în alte locații strategice din România.Înapoi

ALEGE UN PACHET PENTRU COMPANIA TA

DE CE SĂ TE ÎNSCRII

UNDE NE GĂSEȘTI

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

}