World Class

ȘTIRI

Vezi toate

Pure Fitness Tomis devine al 34-lea club din rețeaua World Class România!

Data postării: 2019-01-28

În ultimii 5 ani, numărul românilor sedentari a crescut cu 15%, conform ultimului Eurobarometru al Comisiei Europene, ceea ce plasează România pe locul al doilea în topul națiunilor europene cele mai sedentare. Este nevoie de eforturi susținute pentru a îmbunătăți aceste cifre, cu atât mai mult cu cât Organizația Mondială a Sănătății avertizează că lipsa activității fizice reprezintă al patrulea factor de risc major pentru mortalitatea globală. 

 

World Class România și-a făcut o misiune din a inspira și motiva românii să fie mai activi, mai des pentru a se bucura de o viață mai sănătoasă. Dat fiind că peste 50% dintre români consideră lipsa timpului drept principala cauză pentru care nu fac sport, World Class alege să deschidă noi centre aproape de locul de muncă și de casele românilor, tocmai pentru a crește accesibilitatea serviciilor de health & fitness.

 

Expansiunea strategică a celei mai mari rețele de health & fitness din România continuă cu achiziționarea Pure Fitness Tomis, care va deveni cel de-al 34-lea centru activ World Class.

 

Situat în Tomis Mall, primul mall din Constanța, noul club se va bucura de o poziție privilegiată într-un loc cu tradiție și un aflux mare de oameni. Locația strategică este în concordanță cu misiunea World Class de a inspira și de a motiva mai mulți români să fie mai activi, mai des și să trăiască mai sănătos.

 

Prin strategia noastră de extindere la nivel național, ne dorim să aducem serviciile noastre de health & fitness cât mai aproape de tot mai mulți români și, astfel, să îi motivăm să adopte mai ușor un stil de viață sănătos. Obiectivul World Class rămâne acela de a oferi tuturor membrilor actuali și viitori acces la tot mai multe cluburi, servicii de înaltă calitate, echipamente de ultimă generație și experti de sănătate și fitness, certificați internațional.

 

Membrii World Class România pot alege unul dintre cele șase tipuri de abonamente: Basic, Bronze, Silver, Gold, Platinum și W. Structura abonamentului are scopul de a oferi membrilor posibilitatea de a accesa unele sau toate facilitățile și serviciile World Class în funcție de nevoile lor.

 

Noul World Class Tomis va fi inclus în categoria de membru Bronze. Abonamentele existente în Pure Fitness Tomis vor deveni locale, oferind acces doar la World Class Tomis, dar membrii au posibilitatea de a opta pentru nivelul superior de abonament. 

 

Până pe 8 februarie, World Class Tomis va trece printr-un proces de rebranding și upgradare a echipamentelor din sala de fitness, iar echipamentele, accesoriile și serviciile de health & fitness oferite vor fi aliniate standardelor World Class.

Începând cu data de 9 februarie, vei descoperi o sală de fitness modernă și echipamente de ultima generație de la Technogym, care vă vor spori confortul și starea de bine, oferindu-vă o experiență World Class autentică.

Tot de atunci, World Class Tomis va funcționa după următorul orar: de luni până vineri, între orele 07:00 și 22:00, iar sâmbătă și duminică de la 09:00 la 22:00.

Înapoi

ALEGE UN PACHET PENTRU COMPANIA TA

DE CE SĂ TE ÎNSCRII

UNDE NE GĂSEȘTI

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

}