World Class

ȘTIRI

Vezi toate

Life Changing Day sau prima zi din noua ta viață activă @ World Class

Data postării: 2019-01-08

Fiecare început de an vine cu rezoluții dintre cele mai curajoase, schimbări și angajamente pe termen lung: dietă echilibrată, antrenament constant, mai puțin sedentarism, mai multă sănătate.

Cu toate acestea, psihologii spun că doar jumătate dintre cei care iau decizii de acest fel reuşesc să se ţină de ele şi după şase luni, în timp ce 30% eşuează în primele 14 zile, din lipsă de motivație, voință și susținere din partea celor din jur.

De aceea, pe 17 ianuarie, World Class ți-a pregătit, în toate cluburile din rețea, o zi care îți poate schimba radical stilul de viață!

Life Changing Day – eveniment cu intrare liberă – înseamnă o zi dedicată ție și celor mai îndrăznețe obiective de health& fitness,care te va ajuta să-ți transformi rezoluțiile în realitate și să te ții de plan pe termen lung. Te așteaptă:

  • Clase de aerobic și de cycling;
  • Sesiuni de antrenament cu antrenori personali – circuite funcționale și competiții;  
  • Evaluări coporale specializate cu Tanita Body Analyzer;
  • Tombole cu premii-surpriză;
  • Pachete speciale și servicii extra la abonamentele și antrenamentele personale achiziționate în cadrul evenimentului.

Alege-ți clubul preferat, invită-ți prietenii deciși să-și transforme stilul de viață și hai să vezi cât de simplu și de distractiv este să faci mișcare!

Începe cu o zi doar pentru tine și descoperă cum poți trăi tot anul o viață activă, sănătoasă și plină de energie!   

 

Intrarea este liberă pe tot parcursul zilei, în limita locurilor disponibile, așa că adună-ți grupul de prieteni, spune-le și lor #BeHealthyWithMe și hai să vezi cât de ușor îți găsești motivația de care ai nevoie la început de drum!

 

Rezervările pentru clase se fac online, cu cel mult 72 de ore înainte de începerea fiecărei clase sau la recepția clubului, dacă nu ești client World Class.

Pentru sesiunile cu antrenor personal, rezervările se fac doar la recepția clubului.

Poți invita unul sau mai mulți prieteni, caz în care va trebui să le faci și lor rezervare la recepția clubului și să le lași datele (nume, adresă de e-mail, număr de telefon).

Înapoi

ALEGE UN PACHET PENTRU COMPANIA TA

DE CE SĂ TE ÎNSCRII

UNDE NE GĂSEȘTI

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

}