World Class

ȘTIRI

Vezi toate

G-Core: siluetă de vară pentru tot anul!

Data postării: 2019-06-28

Acest nou antrenament îți va modela silueta pentru plajă, dar te va menține în formă pe tot parcursul anului. Pentru că nu știi niciodată când apare o ocazie de scos din sertar costumul de baie.

 

Avem un nou antrenament pentru tine: G-Core, ruda mai sofisticată a faimosului C-Core, cel care modelează talii de viespe de ani buni în cluburile noastre. G-Core este mai solicitant pentru că implică puternic musculatura picioarelor și a fesierilor; și, de asemenea, folosirea STEP-ului pentru toate exercițiile.

 

Structura unei clase G-Core:

Trei circuite cu 8 exerciții fiecare. Cu fiecare etapă, intensitatea crește pentru că exercițiile din circuitele 2 și 3 sunt progresii ale celor din prima tură. Din cele 8 exerciții per circuit, 5 au fost gândite pentru a lucra musculatura picioarelor și fesierii, iar restul sunt destinate zonei core.

Sunt exerciții dinamice, complexe, care îți vor ridica pulsul, dar vor fi o provocare și pentru rezistența și forța musculaturii, cu momente de izometrie și elemente de mobilitate. Vei lucra în același ritm ca la C-Core, cu 45” de execuție și 15” de pauză.

 

Antrenament de tip EMOM (Every Minute on the Minute). Este inspirat din CrossFit, durează 8 minute și constă în provocarea de a efectua numărul de repetări indicate de instructor într-un timp dat. Această secvență a antrenamentului G-Core te va duce pe noi culmi ale intensității, dar și ale sentimentului de satisfacție la sfârșit de clasă. Și, bineînțeles, către rezultatele dorite într-un ritm mai alert.

 

Beneficiile unei clase G-Core:

Este un antrenament care îți va transforma aproape întreg corpul. În afară de coapse, fesieri, mușchii abdominali și cei oblici, va trebui să pui la lucru și musculatura spatelui și umerilor, pentru o execuție corectă. Mai mult, folosirea stepului ridică gradul de dificultate al exercițiilor, crește intensitatea, dar și eficiența antrenamentului, pentru rezultate mai rapide și de lungă durată.

Echipamente folosite la clasa G-Core: Step, disc, saltea  

 

Rezervă-ți un loc la clasă și pregătește-te pentru antrenamentul verii în cluburile World Class! 

 

Înapoi

ALEGE UN PACHET PENTRU COMPANIA TA

DE CE SĂ TE ÎNSCRII

UNDE NE GĂSEȘTI

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

}